O bronze sa rozhodne v sobotu

25.04.2003 Celý región

Autobus do Dubovej odchádza v sobotu 26.4. o 11. hodine z parkoviska pred vysokoškolskými internátmi na Ulici 17. Novembra. Poďte nám pomôcť!!!\r\n\r\nVK PU Preš...
Autobus do Dubovej odchádza v sobotu 26.4. o 11. hodine z parkoviska pred vysokoškolskými internátmi na Ulici 17. Novembra. Poďte nám pomôcť!!!

VK PU Prešov - Petrochema Dubová 3:0 (19, 20, 22), na zápasy 1:1
PU: Kempa, Škvarek, Červeň, Špaček, Sopko st. , Tholt (libero Válovský, Ondrušek, S. Soták). Hralo sa 76 minút, pred 300 divákmi rozhodovali Porvazník a Hank.

V druhom stretnutí o 3. miesto v extralige volejbalistov dokázali prešovskí vysokoškoláci odvrátiť hrozbu konca série a po veľmi dobrom výkone a hladkom víťazstve si vynútili rozhodujúci tretí zápas, ktorý sa bude hrať v sobotu v Dubovej. Počas celého priebehu sa hral atraktívny volejbal zásluhou oboch súperov. Domáci prevažne diktovali tempo. Ich najsilnejšom zbraňou bol blok, ktorým dokázali robiť rozhodujúce body. V prvom a druhom sete si vypracovali rozhodujúci náskok tesne pred koncovkou. Tretí set bol najvyrovnanejší, pribudlo v ňom chýb na obidvoch stranách, ale od stavu 21:21 získali Prešovčania rozhodujúce body. V ich drese individuálne vynikli najmä Červeň a Tholt.
 

Vyberte región